tiistai 24. toukokuuta 2011

Toukokuun turinoita

Pieni tovi vierähtänyt viime päivityksestä, joten ajattelin hiukan kertoilla toukokuun tapahtumista tähän saakka.

Kesäkauden agilitykausi aloitettiin Haukkukeitaalla toukokuun alussa ja agilityharjoitukset ovat menneet hienosti agiope Mariannen opastuksella. Ensimmäisellä treenikerralla meni kuitenkin putken persjätön yrityksen osalta enemmän tai vähemmän juoksukilpailuksi, jonka olin tuomittu häviämään jo ennakolta;) Toisella treenikerralla rataharjoituksessa otettiin putkeen irtoamisia ja välistävetoja. Tekniikkaharjoituksessa keppikulmia, jotka Panu teki upeasti!

Osallistuimme myös kahtena päivänä OKKn järjestämään koulutukseen englantilaisen Lee Gibsonin opastuksella. Lee oli kouluttamassa myös parisen vuotta sitten ja samoja asioita hän painotti edelleen;  avoin ohjausasento, koiran katsomista ohjauksen aikana sekä ajoituksen tärkeyttä. Ja allekirjoittaneelle hän kehotti useampaan kertaan ottamaan rauhallisemmin, koska ’yliohjaan’ Panua suurimman osan ajasta, eli teen liikaa asioita, kun vähempikin riittäisi. Löysin Leen koulutuksen avulla osan kadonneesta itseluottamuksesta ja pääsin jälleen jyvälle Panun ohjauksesta.

Harjoitusten ja koulutuksen hyvä tuntuma ja ote ei kuitenkaan kantanut viikonlopun OKKn kisaradoilla. Panukaan ei vaikuttanut olevan oma itsensä vaan rimat roiskuivat kaikilla kolmella radalla ja muutenkin olimme hiukan hukassa, eksyneitä ja neuvottomia…Hylkäykset olivat huonohkoja ja kyllä teki lyödä hanskat tiskiin matalapaineisen kisapäivän päätteeksi.
Mieli oli maassa seuraavaan päivään saakka, jonka aikana kaivatut kaverit Asenne ja Tsemppi nostivat jälleen päätään kisakamujen hienoja suorituksia, kisatalkoilun lomassa, katsellessa. Kyllä mekin Panun kanssa vielä osataan, tehdään ja saadaan nollaratojaJ
Panu OKKn kisoissa 21.5.2011, kuva: Sari Eskelinen, sary.1g.fi

Panu OKKn kisoissa 21.5.2011, kuva: Juha Lehtikangas, core.1g.fi

3 kommenttia:

  1. Muista ottaa huomiselle kisareissulle mukaan kaverit Asenne ja Tsemppi : )

    VastaaPoista
  2. Kiitos Vuokko toivotuksesta; kaverit Asenne ja Tsemppi toivat meille ekan luvan kakkosista Kemin kisoissa:)

    VastaaPoista
  3. Onnea, onnea! Tuota ystävyyttä A & T kanssa kannattaa nyt vaalia ja pitää niistä hyvää huolta, kun näyttävät tuovan menestystä : )

    VastaaPoista