tiistai 20. syyskuuta 2011

Syyskauden tuloskimaraa

Alkusyksystä on pitänyt kiirettä agilitykisojen suhteen, sillä sekä Panu että Pessi ovat kirmanneet kivoja tuloksia kisakirjoihinsa.

Osallistuimme Panun kanssa Pohjois-Pohjanmaan kennelpiirin piirimestaruuskisoihin OKKn ykkösjoukkueessa KASsin kisoissa Virpiniemessä elokuun lopulla. Vaikka meikän+Panun panos jäi joukkuekisassa vaatimattomaksi, saavutti medi-joukkueemme kisassa pronssiset mitalit:)

KASsin yksilökisassa tuli ratavirheitä sekä A- että B-kisassa harmittavasti 10 molemmilta radoilta; keppien aloitukset eivät onnistuneet sinänsä ihan jouhevilla baanoilla.

Panu kisasi syyskuun puolessa välissä OKKn kotikisoissa sitten toisen LUVAn lauantain kakkosluokasta ja noususerti kolmosiinkin oli enemmän kuin lähellä sunnuntain radoilla, jossa Pantteri saalisti hyppyradalta tuloksen 5 (-9,45 alle ia) ja agilityradalta niin ikään tuloksen 5 (-7,28 alle ia). Ohjaajalla oli pikkiriikkisen liian kiire molemmilla radoilla ja näin ollen pituuden palkki pääsi kaatumaan ja yksi rima tippumaan. Ohjauksen rytmitys ei ollut kohdallaan noissa pikkufiboissa.

Ystävämme Miina ja Pessi kisasivat hienosti elokuun lopulla TorKKn kisoissa Torniossa 2xluokkavoiton tuplavitosillaJ Voitot enteilivät hyvää jatkoa ajatellen ja koirakko saavuttikin sitten upeasti noususertin kakkosiin agilityradalla TorKKin syyskuun ruskarallissa ajalla -10,13 alle ia.
Samassa kisassa oteltiin myös Lapin kennelpiirin piirimestaruudesta ja Miina & Pessi saavuttivat hienosti pronssimitalin Kemin Koiraharrastajien medi-joukkueessaJ

Seuraavan kerran Panu ja Pessi kisannevat lokakuun vaihteessa KASsin kisoissa Oulussa: -jännää, P-pojat jahtaavat luokkavoittoa samalta lähtöviivalta;-)
Panu OKKn epiksissä 26.7.2011
kuva: Sari Eskelinen, sary.1g.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti