tiistai 18. maaliskuuta 2014

Pikkujätti 11-vuotta :)

Ensimmäinen shelttini Pyry (Paimenneidon Winter Poem) täyttää tänään 18. maaliskuuta 11-vuotta!

Pyry on vielä virkku shelttijannu, joka lenkkeilee päivittäin nuorempien mukana. Tosin pakkasilla tassuja paleltaa herkästi ja nivelrikko vaivaa kylmällä. Liikunnan ja levon suhteen ollaan tarkkana, että kipuilu ei saa valtaa.

Synttäreitä juhlitaan kotipiirissä, oman lauman parissa. Toivon sydämestäni terveyttä ja pitkää ikää rakkaalle Pyrylleni!

Pyry 11-vuotta, 18.3.2014
Perro, Pyry ja Panu

2 kommenttia:

  1. Onnittelu rapsutuksia Pyrylle. Niin se vain aika rientää ja koiramme vanhenevat. Viime sunnuntain shelttilenkillä Lilli oli joukon hännillä ja jouduin sitä odottelemaan. Kärsii pidempien lenkkien jälkeen etutassujen nivelkivuista, oirehtii ontumalla. Seuraavana päivänä ei mitään oireita, riehuu kuin nuori koira :)

    VastaaPoista
  2. Niinpä niin Vuokko! Kovasti rapsutuksia myös Lilulle <3 Pyrylläkin on jalkakipuja etenkin pakkasella. Kun näyttää oikein vaivalloiselta, pidetään lepopäivä. Perro on selvästi tuonut virtaa ja eloa ukkopoikien elämään ja Pyry kisuaa sen kanssa kuin nuori kolli konsanaan :)

    Yritämme päästä jälleen shelttilenkille mukaan ja otan kamerankin, sillä koskaan ei tiedä, milloin aika tiimalasista loppuu! Kuvat on sitten muisteluja varten! :)

    VastaaPoista