keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

Pientä päivitystä...

…viime aikoihin: Panu ja Perro kävivät helmikuun alussa joukkarissa tarkistamassa terveyttään silmien ja polvien osalta. Molemmilla shelttijannuilla on terveet silmät ja polvet. Olin onnellinen siitä, että Panun polvet olivat ok ja voimme jatkaa agilityä vielä kuluvan vuoden. Panuhan täyttää syksyllä 9-vuotta ja varmasti nivelissä on kulumia, joten agilityn suhteen on erittäin tärkeää pitää huolta Pantterin kehosta ja ruokavaliostakin. Eli Panu saa säännöllistä huoltoa osteopaatilta sekä hierojalta ja menu noudattaa luonnollista ruokavaliota, - painon tarkkailua unohtamatta ;-)

Perron suhteen olin myös erityisen iloinen silmien osalta siten, että vaikka silmät jonkin verran vuotavat, ei niissä ollut esm ylimääräisiä ripsiä, joten syy silmien vuotamiseen löytynee ruokapuolelta ja nappuloista??!! Eli Perronkin ruokavalio tulee olemaan tulevaisuudessa pääasiassa luonnollista ruokavaliota noudattava, jospa se eliminoisi elimistön/silmien yliherkkyyttä?!. - Perron kyynärät ja lonkatkin tutkitaan vielä lähikuukausien kuluessa.

Iloisia uutisia on myös agilityrintamalta, sillä taitava ja nopea Pao nousi mini-kolmosiin OKK:n kisoissa maaliskuun alussa. Kirsikkana kakussa Miina ja Pao tekivät hienon ja virheettömän radan heti kolmosluokkaan noustuaan! Rata oli hiukan yliaikainen, mutta se ei himmentänyt ohjauksen ja menemisen hienoutta tällä upealla koirakolla.
Radan voi katsoa linkistä: OKK 9.3.2014, D-agilityrata

Pao 'Jeonan Bad Loser', OKK 8.3.2014 -> SERT siirto mini3 lk :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti