tiistai 25. toukokuuta 2010

Pessin evvk pun Iin mätsärissä

Osallistuimme Pessin kanssa match show:hon Iin Illinsaaressa viime sunnuntaina. Yhden sertin ja kolmen varasertin omistaja Pessi Pesusieni on lähdössä allekirjoittaneen kanssa, näillä näkymin, ainakin Raahen (12.6.) ja Rovaniemen (19.6.) näyttelyihin. Harjoituksen vuoksi menimme sitten kokeilemaan kehäkäyttäytymistä ja patsastelua, ettei tulisi Pesulle ihan yllätyksenä narun toisessa päässä seisoskelija;)

Pessin omistaja Miia on kuljettanut Sinistään Iin koiraharrastajien nätöissä lumien sulamisten jälkeen. Ja ihan kivasti kuulemma on mennyt, ellei sitten Pee ole sattunut bongaamaan jotain nättiä karvakorvaa kehissä, ja nätöpaketti on hajonnut ihan haikailuksi. Viimeksi näin oli käynyt erään mäyristyttösen kanssa, jota Miia kuvaili ihan koiraelokuvamaiseksi romanssiksi; siirappiseksi äkkirakastumiseksi;-))

Mätsärin alustunnelmissa Pessi oli hiukan poissaoleva, etten sanoisi hälläväliä moodissa. Shelttijannu antoi sievästi suihkutella ja harjailla itseään, mutta vaistosin, että sitä tympäisi:/

Kävimme ennen varsinaista mätsärikehää ravaamassa, seisomassa ja pöytäilemässä muutamat harjoituskiekat ja saimme jopa ystävällisen mieshenkilön pöydällä kopelointiin. Pessi seisoi kuin patsas ja antoi armollisesti miehen rapsutella itseään ja syöttää makupaloja;) Näin kuitenkin, että sininen ei ollut täysillä mukana menossa, mutta samalla ajattelin positiivisesti, että kyllä tämä meiltä sujuu.

Saimme punaisen, mutta paljon jäi toivomisen varaa yhteistyössämme; Pessi juoksi ok, mutta pungersi itseään istumaan pöydällä ja ei suostunut seisomaan ’hyvin’:-// Pessi on sellainen sheltti, jota on vaikea motivoida, ellei sitä itseä huvita ja nyt sitä ei huvittanut yhtään. Pee ravasi mukanani kiltti kun on, mutta ei halunnut ’näyttelyseisoa’. Kiitos ja lämmintä kättä punaisten kehästä!
Minulla on muutama viikko aikaa viettää laatuaikaa Pesun kanssa, joten aion laittaa ’kaikki peliin’, jotta yhteistyömme olisi Pessin mielestä kannattavaa ja mahtavaa;-)))

Erikoismainintana ja lämpimät onnentoivotukset vielä Iin match show:n BIS1:sille Karjalaisen Tiinalle ja Minitiimin Ninjalle (ikä 8 kk:tta ja joka on Panun siskon Nepparin tytär). Otin muutamia kuvia ihanasta shelttineidosta, joita voi käydä katsomassa kasvattajan Minitiimin sivuilla, täällä ja Ninjan omilla sivuillla, täällä. Myös Pessistä otettiin muutama kuva mätsärin jälkitunnelmissa täällä.

2 kommenttia:

  1. Mä NIIN näen sieluni silmin tuon evvvvvvk-ilmeen sinisen pojan kasvoilla.. :D Mut kyllä se siitä!! Semiä kehiin!!

    VastaaPoista
  2. Kiitos tsempistä Miira:) Teen kaikkeni, jotta Pessi esiintyisi edukseen näyttelykehissä. Pitäisiköhän mun seisoa käsilläni pää alaspäin, jotta shelttijannu olisi kiinnostuneemman näköinen;-))))

    VastaaPoista