keskiviikko 9. maaliskuuta 2011

Mukavan tiukasti estehakuinen:)

Tiistain agirata oli vauhtirata parhaasta päästä, jossa kuitenkin aa ja kepit rytmittivät etenemistä. Alla mukaelma radasta, jossa Panu irtosi mahtavasti putkiin ja hypylle8, jossa vaiheessa ohjaaja oli jo tietysti jäänyt jälkeen vauhtijannusta;-) Vauhdista huolimatta Panu on yleensä ottaen aina kääntynyt tiiviisti ja pienesti kulmissa ja niin nytkin hyppyjen taakaakierrot sujuivat erinomaisesti. Lisäksi täytyy sanoa, että Panun estehakuisuus on parantunut huomattavasti sitten alkuaikojen, jolloin se pyrki ennemmin paimentamaan ohjaajaa, kuin hakeutumaan esteille. 

Aalla en kuitenkaan saanut yhtään 2on2offia onnistumaan??!! Panu hyppäsi ’alas’ –käskystä ja ’painostuksesta’ huolimatta kontaktilta maahan;-/  Yksi sinnepäin kontakti onnistui, mutta siinäkin shelttijannu tuli maahan asti, eikä tehnyt varsinaista kontaktia. Tiedän, että kontaktit ovat ikuisuusprojekti, mutta tässä vaiheessa pakko palata hetkeksi alkeisiin ja otetaan hihnalla sekä parilla namikupilla tukiopetusta. Toisaalta,  eiliset keinun 2on2offit onnistuivat mainiosti, jossa naksuttelin ohikävelyjä ja puolen vaihtoja. Radalla kontaktit ovat mitä ilmeisimmin niiiin eri asia kuin yksikseen tehtyinä…

Hyppy11 ja avokulma kepeille meni ensin oikein, mutta ohjaaja töpeksi jatkon hätäilemällä ohjauksen kanssa. Toinen huolellisempi ohjaus tuotti onnistuneen yhdistelmänJ Tässä on tarkan mietiskelyn paikka ohjauksen suhteen; ajoitus, rytmi ja tempo täytyy ylläpitää koko ajan, muuten Panu herkästi heittää pujottelun kesken. Ja se pieni sihaus ennen keppejä auttaa Panua orientoitumaan hienosti pujotteluun.

Kaiken kaikkiaan onnistunut ja hyvän tuulen agilitytunti. Panu höyrysi jälleen innostuneesti radan sivulla, joten otettiin tottista rauhoittaviksi ja ylläpidettiin yhteistä säveltä.

Tulevana viikonloppuna tiedossa agiliitelyä tuutin täydeltä Panun kanssa, kun Torkk:in upeat agiohjaajat Carolina ja Hanna-Leena saapuvat OKK:lle kurssin pitoonJ


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti