tiistai 27. toukokuuta 2014

Iloisen hännän näyttely: Perro Oulu kv:ssä

Pyrähdimme Perron kanssa Oulussa näyttelyssä toukokuun puolessavälissä. Perrohan kasvoi juuri ja juuri shetlanninlammaskoira uroksen täyttäviin mittoihin: rotumääritelmässä uroksen säkä on 37 cm ja yli ± 2,5 cm poikkeama on vakava virhe. Perron säkä on 34,5-35 cm, joten uroksen koon täyttävissä mitoissa ollaan J Ja esm agilityä ajatellen, Perro on ihanteellisen kokoinen mini-sheltti J

Ennen näyttelydebyyttiä harjoittelimme muutaman kerran näyttelyravia ja –seisontaa sekä pöydällä olemista Iin koiraharrastajien nätö-treeneissä ja kävimme pönöttämässä punaisen nauhan yhdessä mätsärissä Haukiputaalla.

Oulu kv:ssä Perro kisasi sitten junioriluokassa ja tuomarina toimi ystävällisen oloinen täti-ihminen Itävallasta. Perro käyttäytyi näyttelyssä hienosti ja täsmälleen opetellun mukaisesti, hiukan oli handlerilla hakemista sopivan ravivauhdin suhteen, mutta ihan mukavasti saatiin liikekin kuosiin arvostelunkin mukaan:
’Male on the smaller size. Head with good expression. Excellent earset. Long neck, wide croup. Enough chest, well angulated. Coat is changing. Today he is carrying the tail too high. Good movement.' -> Laatuarvostelu EH :)

Kuva: Tarja Pinola
Kuva: Tarja Pinola
Kuva: Tarja Pinola
Kuva: Tarja Pinola
Kuva: Tarja Pinola

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti