tiistai 27. toukokuuta 2014

P-pojat liitelemässä

Vietimme iltapuhteen Haukkiksella OKK:n epiksissä 22. toukokuuta. Juoksin kolme rataa: Perro sai minimölleissä hopeapokaalin muutamalla hyllyllä ja kivalla ia:n alituksella. Panun medimöllirata lopetettiin sen sijaan alkuunsa johtuen väärästä ohjaussuunnitelmasta ja siten liian hitaasta ohjaajasta. 

Vimosena Panun kisaavien radalla upea saimme sitten upean onnistumisen, vitska tuli kuitenkin ensimmäisen esteen riman pudotuksesta. Puomi ja aa-este tehtiin kahteen kertaan, jossa joka kerta onnistunut 2o2o, kuin myös keinulla hieno kontakti. Lisäksi poispäinkääntö putkeen onnistui jouhevasti! Ohjaajalla oli keskittyminen kohdallaan ja Panu Pantteri pisti parastaan :)

Miina ja Pao kisasivat Torniossa sunnuntaina 25. toukokuuta ja ah niin lähellä olivat nollat: tuloksena kaksi vitskaa ja hylly. Kaikilla radalla oli upeita pätkiä ja etenkin viimeinen hylätyksi mennyt agirata oli aivan mahtavaa menoa. Nopea ja helposti ohjautuva Pao on mielettömän upea agisheltti ja toivon koirakolle menestystä myös SM-kisojen joukkukilpailussa, johon Miina ja Pao osallistuvat Rovaniemen käyttökoirat ry:n (Ragit) minijoukkueessa.

Myös Pessi osallistuu Ragit:in medijoukkueen varakoirana SM-kisoihin. Pessin yksilökisaan osallistuminen oli tänä vuonna yhden kiellon päässä! Eli Rovaniemen pääsiäiskisassa koirakko ohitti viimeisen esteen saaden siitä kiellon ja siinä meni se vaadittava tupla ja osallistumisoikeus SM-kisaan. Agility on niin pienten asioiden summaa, että sitä ei aina heti ymmärräkään!

Miinan ja Paon Torkk:in kisojen radat ovat katsottavissa täällä 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti