keskiviikko 16. syyskuuta 2009

Panun pakkoloma jatkuu=(((

Panun oikea takajalka ei ole parantunut toivotulla tavalla! Tai eihän minulla ole käsitystä siitä, kuinka kauan koiralla menee ’pehmytkudosvamman’ paranteluun. Riippuu vammasta, sen laadusta, laajuudesta ja koiran mentaliteetistakin:/ Panuhan ei ole mikään tohvelisankari, vaan kuumapäinen ja korskea shelttijannu, jonka hihnakäyttäytyminenkään ei ole aina rauhallisimmasta päästä. Siksi Panu ilmeisesti onkin suhteellisen tapaturma-altis ja toipuu hitaasti vammoistaan. Panun kanssa eletään ulkona maailmassa vähän sydän syrjällään, silmät selässä ja kieli keskellä suuta! Kotilieden Panu tassuttelee mamman kylkeen kiinni ja nukkuu kainalossa selällään ketarat taivasta kohti;)

Elokuun puolessavälissä ell:n diagnosoima pehmytkudosvamma Panun oikeassa takajalassa oireilee siis edelleen ja olen päättänyt, että emme palaa agikentille enää kuluvan vuoden aikana. Pakko mikä pakko! Koiraystäväni terveys ja hyvinvointi tulee aina ensin, vaikka kuinka ohjaajan mieli palaisi agikentille harjoittelemaan ja kilpailemaan.

Yritän kuitenkin itse ylläpitää tuntumaa harjoitteluun ja valmiutta ohjaamiseen kuluvan syksyn aikana agilityopettajan roolissa, johon sain jo kosketusta kesäkauden mölliryhmän apuveturina. Jatkan myös hallikaudella agilityn apuvetäjänä, jonka olen kokenut erittäin mielekkääksi tavaksi myös opiskella agilityohjaamista noin kuivaharjoitteluna ja mielikuvaharjoittelunakin.

4 kommenttia:

 1. No onpas harmi! :( Mutta asenne hyvä- terveys eka!

  VastaaPoista
 2. Niin Karo, suurin harmitus meni ohi jo tuolla elokuussa, kun kävimme ell:ssä!

  Eihän nää jalkavaivat häviä neljässä viikossa, vaan oireiden ilmaannuttua melkein tiesin, että syksykin on paketissa!

  VastaaPoista
 3. Voi :( Toivottavasti ei ole mistään vakavammasta kyse ja jalka paranee pian!

  VastaaPoista
 4. Ei varmaan kauhean vakavaa Elise: mutta ottaa koiralla oman aikansa toipua ja parantua -se kun on luotu liikkumaan!

  VastaaPoista