keskiviikko 9. syyskuuta 2009

Syyskuun yhdeksännen sankari:)

Päivieni ilo, sydämeni valtaaja ja sohvannurkan soopelikomistus Panu Pantteri täyttää tänään 4 vuotta!


Onnitteluja, kymmenen kuonopusua ja rapsutuksia kaksin käsin mammulin Pampulalle<3 Synttäripöydässä tarjoillaan tänään P-poikien perinneherkkuja juhlaan: lihahyytelöä ja kermajäätelöä;-) Saman tien onnittelut myös 11.9. neljävuotiaalle Iissä asustavalle merlebestiksellemme, siniselle herrasmiehelle Pessille!
Onnea myös kasvattajalle Miinalle Minitiimiin nelivuotiaasta Q-pentueesta! Uusi neitsytpentue muhii muuten shelttiuunissa Panun sissolla Nepparilla, joten Kajjaanissa eletään jälleen jännittäviä odotuksen päiviä:)
Meille syksyllä syntyneille(!) nämä alkusyksyn kuulaat ja raikkaat päivä ovat sinänsä ilon ja mielihyvän aihe. Kesä on ihanmukavaa aikaa, mutta me ei olla kovin hulluna helteeseen. Näin kylmempien kelien vähitellen vallatessa ilmanalaa, tuntuu kuin shelttipantteritkin heräisivät kesähorroksestaan ja rupeaisivat vähitellen talviturkin kasvattamiseen;-)

Kuulumisia muutoin; Panu parantelee vielä otj:n vammaansa ja se pääsee hihnasta näillä näkymin ensi viikolla. Irtijuoksentelua suoritetaan ensivaiheessa ihan aakeella laakeella, koska jos Pantterin päästää irti metsämaisemassa, tormaa se heti miljoonaa päin jorpakkoa ja kiihkeään oravajahtiin:/ Sitä en halua, vaan pyrimme jatkamaan tasavarmaa ja turvallista jalan kuntouttamista myös irti ollessa. (–Tai siis, koiriahan ei saa pitää irti taajamassa:/)

Joka tapauksessa, agilityyn palaamme sitten kun aika ja oikea takajalka on sille otollinen. Todnäk ja toivon mukaan syyskuun loppupuolella.

6 kommenttia: