torstai 29. lokakuuta 2009

...samaan aikaan toisaalla

Allekirjoittaneen opiskellessa sosiaalisia aineita toisella paikkakunnalla, pääsi Panu spurttailemaan hillittömiä hepuleitaan mummulan isossa pirtissä, sillä seurauksella että jalka on taas kipea:( Liikkeessä ei ontumista, mutta eilen oli pientä jalan nostelua iltapissiksellä plus pientä oikean takajalan kaluamista. En usko dramaattiseen traumaan tai maata kaatavaan vammaan, mutta kipua ja kolotusta todnäk Panulle ja psyykkistä kidutusta emännälle.

Huokaus, valitus sekä itku ja hammasten kiristys! Aina pitäisi olla itse valvomassa asioita, lue koirapoikia, että ne eivät riistäydy käsistä! Mennään ensi viikolla koirahieroja/fysioterapeutille ja kuulostellaan tilannetta.

Taas köpötellään hitaasti, lyhyellä kaavalla ja narun nokassa: mahtaa tuntua sadan vuoden vankilatuomiolta Panusta! Olen jo vähän henkisesti orientoitunut, että palaamme agikentille vasta kun ruoho seuraavan kerran orastaa?!

6 kommenttia:

 1. No onpa ikäviä uutisia!! Täällä peukutetaan, et Panun jalka paranee pian!!! :)

  VastaaPoista
 2. Kyllähän tämä koettelee pitkäjänteisyyttä Karo, mutta tie parempaan on vain lepo ja aika!

  VastaaPoista
 3. Panu on käyttänyt tilaisuuden hyväkseen, jonka on saanut. On poika mahtanut tosiaan spurttailla kokorahan edestä ; ) Harmi vain, että jalka ei vielä kestänyt tätä hetkellistä ilonpitoa. Toivottavasti koirahieroja/fysioterapeutti kertoo pelkästään positiivisia uutisia. Tsemppiä hihnalenkkeihin, vaikka itsekin näitä hämärän ajan hihnalenkityksiä inohan.

  VastaaPoista
 4. Niin Vuokko, Panulla itsellään ei ole tunnetusti minkäänlaista vauhtikontrollia, joka sekunti täytyy olla vieressä vahtimassa, että ei mennä täysillä ja pää edellä betoniseinään:/

  Ties vaikka törmäiltäis hihnojen päässä joku päivä;-)

  VastaaPoista
 5. Pikaista paranemista Panulle! Niina & Vili

  VastaaPoista
 6. Kiitos tsemppiterveisistä Niina! Rapsuja Vili Vilperille:)

  VastaaPoista