keskiviikko 28. huhtikuuta 2010

bye Virpa, helou Haukkis:)

Virpiniemen talvikausi laitettiin osaltani pakettiin maanantaina, jolloin oli talvikauden viimeinen agilitytunti. Mieli keveänä ajelin hallilta ja täytyy todeta, että kyllä oli raskas talvikausi, eikä vähiten sen takia, että meidän harkat oli se viimeinen vuoro ja kotona oltiin yleensä puoli yhdentoista jälkeen. Ja vielä myöhemmin vasta nukkumassa, -paaaljon jälkeen normaalin nukkumaanmenoajan;-) Matkapäiväkirjaankin kertyi joka keikalta 55 kilsaa edestakaisin ajoa kodin ja hallin välillä:-//

No mutta hei, -Haukkis kutsuu ihan kotinurkilla kivenheiton päässä ja kentät ovat sulaneet viime aikoina nopsaan. Haukkiksen alue itsessään on vielä suht luminen ja agilitykenttäkin on vielä puoliksi lumen peitossa. Kentälle paistaa aurinko aamupäivän, mutta iltapäivän se on enimmäkseen varjossa, joka hidastaa lumen sulamista. Haukkistalkoot ja agiesteiden siirto Virpasta Haukkikselle on ensi viikolla ja kohta sen jälkeen toukokuun alussa starttaavat kesän harjoitukset. Varma merkki kevään ja kesän tulosta ovat myös frisbeegolf –porukat, jotka ovat jälleen ilmaantuneet vaeltamaan sankoin joukoin Hiirosen kentille. –Panun ihastukseksi ja vihastukseksi, se rakastaa frisbeen perässä juoksua ja sen noutoa. Vihaksi pistää kuitenkin, kun ei mamma päästä peliin mukaan;-)

Kesäksi meille on tulossa sekä agilityä että tokoa: Lillin kanssa mennään agiharkkoihin tiistaisin, Panun kanssa tokoon torstaisin ja Meijun&mun agiryhmä harjoittelee perjantaisin. Tavoitteita ei ole harjoitusten suhteen, muuta kuin että hauskaa pidetään ja tunteella mennään, -mutta ei liian tosissaan;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti