lauantai 12. marraskuuta 2011

Kiikin agitunnilla:)

Lauantai-iltapäivän tunteroinen vierähti Active Dogin hallissa Koskelan Kirsin agiharkoissaJ
Keppihaastetta, putkeen irtoamisia, twistiä, takaakiertoa ym herkullista oli katettu Kirsin suunnittelemalle harkalle kakkosluokkalaisille.

Pitkän agitauon jälkeen ohjaajan korvien väli ei kuitenkaan ollut aivan ajan tasalla. Ryntäsin liian nopeasti putkille, jolloin vauhti pysähtyi ja Pantteri jäi tietysti pyörimään putken eteen. Lisäksi oli ohjaajan seisoskelua tai muuten myöhässä olevaa ohjausta. Pitkä harjoitustauon jälkeen jouduin hakemaan lähinnä vauhdin rytmitystä ja jämäkkyyttä ohjaamiseen.

Panu kyllä menee sinne, minne ohjataanJ Alati muuttuva tekijä onkin se, millä moodilla eli missä muodossa tai tilassa mun ohjaus on. En tiedä milloin ja missä vaiheessa opin sen oikean ohjausmoodin, tai johdonmukaisesti oikean ohjaustavan, joka tuo meille nollaratoja?! ;) Eräs kokenut ja paljon nähnyt agi-kepo kommentoi mennä kesänä ohjaukseeni, että kisaan liian harvoin! Näinhän se todennäköisesti on, että vain kisaamalla säännöllisesti (ja paljon?) saisin tarpeeksi kisarutiinia ja tuiki tarpeellista kisakovuutta ohjaukseeni.

Olen myös, jo viime keväänä, muuttanut asennettani harjoituksiin siten, että yritän aina harjoituksen päätteeksi saada tulokseksi nollaradan, kun aikaisemmin minulle kelpasi onnistuneet osiotkin! Sillä onhan se niinkin, että agility on tavoitteellinen laji, ei pelkästään kilpailullisesti vaan myös taitotasollisesti:)

Kiikin harkat jatkuvat huomenna ja maanantaina korkataan sitten OKKn talvikausi Haukkiksen hallilla. Ja agility jatkuu viikon kuluttua OKKn kisoissa, jossa kirmaamme Panun kanssa kolmea starttia lauantaina ja sunnuntaina kisatalkoillaan koko päiväJ

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti