sunnuntai 13. marraskuuta 2011

Räyhä aa ja voihan vartalo

Viikonlopun toiset harkat Kiikin ohjauksessa sujuivat ohjaajalta onnahdellen…

Aa –esteen kontakti oli meiltä tänään täysin hukassa; kakskakkonen ei onnistu, ei sitten millään ja juoksukontaktiakaan ei osata, varsinkaan kun sitä ei olla koskaan edes harjoiteltu. Nykyisellään Panu hyppää (räyhäten?!) aalta suht korkealta ja sehän ei ole millään muotoa toivottava tapa suorittaa kontaktieste. Eilisissä harkoissa puomi tehtiin kuitenkin hienosti kakskakkosella ja myös keinu on muistini mukaan ollut suht varma kakskakkonen. Sen sijaan aa aiheuttaa meille nyt päänvaivaa ja ennakoi hankaluuksia, koska näkemykseni mukaan aa:n kontaktivirhe kisoissa on vain ajan kysymys:/ Panu ei ole (muistaakseni) koskaan ikinä saanut kontaktivirhettä kisoissa saatikka tehnyt sitä harkoissakaan, mutta jotta jottain on tehtävä aa:n kanssa ja pian! Mutta mitä, se onkin tuhannen taalan kysymys!?

Toisena etsittiin eksyksissä olevaa vartalon suuntaa. En saanut päällejuoksua(kaan) onnistumaan kertalaakista, vaan tarvittiin lukuisia yrityksiä ja Kiikin opastusta kädestä pitäen ohjaajan vartalon/hartioiden suunnan kanssa, jotta sain päällejuoksun luistamaan. Panulla on voimakas taipumus hakeutua takaakiertoon ja vielä hanakammin se hypyn taakse ajautuu, koska vartalon suunta sinne jatkuvasti osoittaa, hmph!

Kiikin kanssa jatkettiin myös merkkausten harjoittelua ennen valssia sekä siivekkeiden nuolemista niistojen avullaJ Kiiki käyttää itse ohjauksessaan mielellään jaakotuksia, joten yritänpä itsekin jatkossa korvata valsseja jaakotuksilla; niillä saadaan kuitenkin siivekkeen kiertoja niukemmaksi ja koiran liikkuminen ja vauhti on todnäk soljuvampaa.

Radalla tehtiin  keppien avokulma pariin otteeseen. Panun kanssa ei ole vielä harjoiteltu suoraan sivulta kepeille hakeutumista, vaan joudun hiukan pyöristämään kepeille syöttämistä. Eihän siinä mitään, Panu haki avokulmat kaukaakin hienostiJ

Kiikin tunnit olivat erittäinkin antoisia ja antoivat ajattelemisen aihetta sekä työtä mielikuvaharjoituksia varten. Kiitos vielä Kiiki:) Huomenna korkataan sitten talvikausi Haukkukeitaalla OKKn hallilla ja saamme Panun kanssa uuden agiopenkinJ

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti