tiistai 27. tammikuuta 2009

Yksi onnistuminen;)

Tuli tämänpäiväisissä Activen agireeneissä. Mä tiedä vielä noista agilityn termeistä, että mitä ne on, mutta taisi olla ’välistäveto’, joka tänään viimein onnistui!? Niin, ja yksi ’persjättökin’ onnistui, kun kepeiltä mentiin putkeen ja siitä hypylle: onnistuin siirtymään Panun edelle, ennen kuin se tuli putkesta hypylle. En kuitenkaan katso sitä varsinaisesti onnistumiseksi, tai siis olihan se itsessään, mutta kun unohdin sitten yhden hypyn loppuradalta;)

Putkeen irtoominen takkusi, kepeille meno takkusi, rengas ei mennyt ekalla kerralla ja me ei Panun kanssa saatu oikein juonesta kiinni kinkkisellä hyppyradalla!

Panukaan ollut helpolla moodilla, sillä oli kova draivi päällä, ja se purki intoaan jatkuvaan räykkyyn radalla. Ei siis rataa tehdessä, mutta muuten radalla ollessa! Panu saikin välillä kylmän vesisuihkunkin niskaansa, joka hiljensi sen hetkeksi! Otan sille seuraavaksi kerraksi lelun mukaan, jota se saa tappaa vuoroaan odotellessa, jospa se purkaisi ylimääräistä energiaa ennen radalle menoa.

Jutun juoni oli siis aivan kadoksissa tänään, mutta tuo yksi onnistuminen saa nyt kantaa meitä ensi viikkoon;) Huoh, kun oli vaikeeta, mutta kuten sananlasku sanoo, että vaikeudet kasvattavat luonnetta, vai miten se meni…;-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti