maanantai 22. kesäkuuta 2009

…pidot paranee;)

Haukkiksella jussinjälkeiset, pyhäpäivän PSS:n agireenit ja liekö väki karannut jo kesälaitumille, sillä vain Meiju&shelttitytöt sekä meikä&shelttipojat ilmiinnyimme reenilöimään…;)

Teimme variaation taannoisesta Niinan radasta (kuva edellisessä), jossa muutin alkuosaa siten, että otimme startissa renkaan ja siitä twistin kautta hyppysarjaan ja edelleen hyppy-putki-hyppy suora josta renkaaseen irtoaminen ja kepit sekä mukava kolmen esteen hyppykuvio.

Panskun kanssa lievää nikottelua alun hyppysarjassa vinosti lähestyttävälle hypylle, koska käytin väärää kättä ohjaukseen (=eyes rollover!) Miksikähän, -en tiedä?! No, asia korjaantui, kun älysin vaihtaa ohjauksen koiran puoleiseen käteen! Suoralla Panu irtosi hienosti hyppy-suora putki-hyppy –sarjan, mutta jäi sitten pyörimään ja odottelemaan ohjaajaa suoran jälkeen, kaarevan hypyn eteen:/ No jatkettiin siitä yhessä ja etiäpäin ei ongelmaa, kepit mahtavasti, hyppysarja vauhdikkaasti ja sitten upea irtoominen kaariputkeen, josta tehtiin keppi-hypyt kiekka vielä kertaalleen.

Katsoin tarpeelliseksi harkata erikseen hyppy-suora putki-hyppy-kaarevaan putkeen irtoamista: ensin vain vain hypyn takaa kaarevaan putkeen ja siitä sitten lisäsin yhden esteen kerrallaan ja jo irtosi Pambino lopulta suoran päätteenä olevaan kaarevaankin putkeen!!!!

Ratareenin päätteeksi Panskun kanssa vielä kaikki kontaktit: kestää 2on-2offissa mun ohijuoksut hienosti, ’alas’ käsky, pieni viive kontaktilla, että varmasti älyää missä oikea paikka pysähtyä. Vapautus naksulla, mahtipontiset kehut ja vielä ruokapalkkaa päälle. Kontaktit varmoja sekä puomilla, aa:lla että kekellä ja kestää siis ohijuoksun. Pientä miinusta siitä, että hidastelee vähän vauhtia, jos jään vauhdissa jälkeen eli täytyy vielä vahvistaa itsenäistä suoritusta ja vauhdin ylläpitämistä! Eikä siis osaa vielä pysähtyä ilman ’alas’ –käskyä.

Pyrykin pääsi hyppy-putki radalle: sähäkän säpäkkää menoa alusta loppuun. Pyryhän ehti möllitasolle ennen oikean takajalan polven luksaatiota, ja hyvin se muistaa vielä miten hypätään (rimat 10 sentissä;) ja miten mennään putkeen! Oi niitä aikoja, kun Pikkujätin kanssa agiratoja kurvailtiin. Starttiluvan odotteleminen oli Pyrylle erityisen hankalaa ja sitä se oli eilenkin:D

Pientä ennakkoa tulevasta: saamme vierailevan tähtiopettajan elokuussa Pohjois-Suomen Shelttikerhon agilitytreenehin, -mutta siitä lisää tietoa sitten tuonnempana;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti