maanantai 14. kesäkuuta 2010

Pyhäpäivän ratoksi…

…kävimme kaveripoppoolla agiliitelemässä Pohjois-Suomen Shelttikerhon sunnuntaivuorolla Haukkiksella. Mukana menossa olivat Vuokko sekä Lilli ja Nekku, Meiju sekä Iines ja Ronja ja meikäläinen sekä Pyry, Panu ja viikonlopun ottopoika Pessi. Myös Iina ja Jasu tulivat treenimään shelttivuorolle:) Menoa, meininkiä ja mekkalaa siis riitti, kun ensin käppäilimme tunteroisen metsässä sääskien syötävänä ja sitten rakentelimme agilityradan shelttien kuorohaukunnan säestämänä;-)

Rata oli mukaelma viime keskiviikon Activen episten agilityradasta, jonka sörssin jättämällä Lilusen selän taakse jyrkästi oikealle kääntyvällä hypyllä ja pöytääkin piti vielä harjoitella vastaisuuden varalle.

Hovikuvaajamme Vuokko ikuisti kesäisen iltapäivän ratapätkiä, joita voi käydä katsomassa täältä :)

Erikoismaininta Panu Pantterille, joka oli ensimmäistä kertaa radalla sitten viime elokuun. Pantteri teki rataa sekä mamman että Meijun kanssa ja muisti erinomaisesti kepit, kontaktit ja pöytäkin meni hienosti. Panu rakastaa agilityä koko pienen shelttimiehen sydämellään ja vaikka se räkytti kaikista kiihkeimmin ja kovimmalla volyymillä radan reunalla, rauhoittui se itse tekemiseen korkealla työmoraalilla ja suurella antaumuksella:) Minulla on sellainen kutina, että pienen etsikkoajan jälkeen Panu voisi olla jälleen kisakunnossa;-) -Katsotaan, sanoi tuulikki :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti