keskiviikko 6. toukokuuta 2009

Ev kurakisat;-)

Varsin kuraisen rapaisissa merkeissä noin sään puolesta vedettiin läpi KASsin ev agikisat keskiviikkoiltana. Onneksi KASsilaisilla on maa-/hiekkapohjainen SERTI-rakennus, joten saimme pitää sadekuuroa katon alla. Iltaa kohden sää sitten poutaantui, jotta saimme lämmittelyt ja jäähdyttelyt vedettyä kuivin takein ja turkein, jalat ja tassut sensijaan olivat kovin märät:) Auton takapenkkikin muistuttaa sotatannerta, jossa on kuraisia tassunjälkiä ympäriinsä ja imurointi plus sisätilojen pesu on paikallaan ensi tilassa://

Ilmoittauduimme, Meiju&Iines ja meikä&Panu, sekä mölli- että ykkösluokan kisaan. Mukana oli useita muitakin shelttikasvoja: Päivi&Edi, Iina&Jasu sekä Kirsi&Blackie, joten sheltit olivat hyvin edustettuina illan radoilla.

Panun ja mun möllirata meni nollana, vaikka mielestäni, -en ole kuit satavarma, Panu steppaili yhden putken edessä. Kieppiä se ei tehnyt, mutta muuten jahkaili ja katseli ympäriinsä putkella ennen sisään sukkulointia. No mutta, tuomari tuomitsi radan kuitenkin nollana;) Ja olenkin tyytyväinen ja onnellinen kaikin puolin mölliradan suoritukseemme: käytin ääntäni, en seisoskellut, en etuillut liikaa tahi jättänyt Pa:ta selän taakse. Kontaktit sekä puomi että aa menivät hyvin, vaikkakin mun täytyy nykyisellään antaa tuplakäskynä ’alas’, jotta Pa siirtyisi oikeaan paikkaan, eli työtä ja harjoitusta tarvitaan vielä paljon kontakteilla.

Toin Panun halliin/radalle vain hetkeä ennen starttia, jottei se ehtisi kuumua liikaa. Radalla se kuunteli hienosti ja eteni ohjauksen mukaisesti. Suorituksemme jälkeen jäimme siedättymään ja källäilemään radan reunalle, jossa Pa malttoi olla räksyttämäti, vaikkakin jannu oli jälleen todella intopiukeena agitunnelmasta;)

Ykkösluokan radalla saimme hyllyn! Puomilta lähtiessä työnsin Panua ilmeisesti liikaa, koska yritin saada sen tyrkkyputken ohi oikeaan päähän ja vieressä olikin ansana tyrkkyhyppy: en kyllä vieläkään tiedä, miten se olisi pitänyt ohjata Panun kohdalla, jotta olisin varmasti saanut sen putken oikeaan päähän?! Lisäksi radalla oli putki-kepit yhdistelmä erittäin vaikealla keppien sisäänmenolla, jonka otin varman päälle. Nämä varman päälle ohjaukset eivät ole meillä kovin esteettisiä saatikka sujakoita;-) Ykkösluokan radan kontakteilla; puomi, aa sekä keinu emme saaneet 2on-2offia aikaiseksi:( Mikä lie, vaikka tietoisesti yritin olla liikaa kiirehtimästä ja häsäämättä, niin silti kontaktit menivät ns yli?! Myöhässä oleva ’alas’ –käsky?? Radan loppuosaa en kertakaikkiaan ehtinyt ohjaamaan suunnitelman mukaan ja sekin osio oli vähemmän kaunis mutta silti ’virheetön’.

Ykkösluokan rata oli hiekkaisella alustalla todella hankala nopean koiran kanssa ja vaikka meille tuli vain yksi ’virhe’, jäi vähän keskentekoinen maku suorituksesta. Jalat eivät liikkuneet tarpeeksi ja ohjaussuunnitelma oli ehkä väärä?! Panu kyllä eteni jälleen ohjauksen mukaisesti ja kaasu pohjassa. Mielessäni onkin kisamuistona ilmassa lentävä hiekka Panun kurvaillessa tiukasti esteeltä toiselle:D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti