sunnuntai 3. toukokuuta 2009

Panskun bortsuhousut;-)

Olen jonkin aikaa miettinyt tulevaa kesää: tuleeko se olemaan kuinka lämmin, miten kuuma ja tukahduttava olo Panulla jälleen on paksussa ja tuuheassa turkissaan?! Kastroinnin myötä sen alusvilla on kasvanut takkuun ja ei irtoa kunnolla harjaamalla, kampaamalla tai karstaamalla -kuten normaaleilla pallipojilla, Pyryllä ja Pessillä.

Kesä tulee olemaan P. Pantterin elämän neljäs ja siinä mielessä erilainen, että se on sen ensimmäinen kisakesä agilitykentillä ja näin ollen sille onkin nyt leikattu kisatukka, sellainen viileän ilmava ja hengittävä mohikaani, joka kuitenkin päällepäin näyttää ihan kokoturkilta. Lisäksi Panu on päästetty tavaramerkistään, liehuvista pulisongeistaan, joita mamma niin rakasti, kun ne juostessa niin mukavasti huljusivat…:D.

Panun parturina toimi ystävällisesti Mustosen Miia, jolle kaunis kiitos kesälookin stailaamisesta!

Älkää yllättykö, kun näette Panun seuraavan kerran, se näyttää ihan teinisheltiltä, jolla on bortsuhousut:D

6 kommenttia:

  1. hihii.. Tuulikki: ylävalokuvasta päätellen oli liehua, mistä leikata! :D Ihana Panu ja ihana kuva!! ja kuule: IHAN oikein teit, kun Panun saksitutit. Mitä niillä liehuilla agibaanoilla tekiskään!!

    VastaaPoista
  2. Kyllä nyt Panulla on varmasti helpompaa kesällä, jos tulee oikein kuuma kesä. Kyllä agilityssakin on kivempi viilettää, kun ei ole paksua turkkia hidastamassa tahtia :) Sillä on tainnut ollakin aika runsaasti tuota karvaa ja mistä saksia. Meidän Adolfilla on myös hirveän paksu turkki. Nyt sillä on kyllä karvanlähtö, mutta noissa uroksissa ei taida paljon moinen turkin tiputtelu painaa. Toista se on Sofilla, jolla ei pentujen jälkeen ole pohjavillan villaa :D

    VastaaPoista
  3. Todellakin ihan siedettävämpää kesää ajatellen Pansku kävi parturissa Miira! -Vähän on kyllä ikävä niitä Panu-pulisonkeja;)

    Kasvattaja-Miinan pyynnöstä kuvia tulossa lähipäivinä;-)

    Niinpä Iina, Panun leikatusta karvasta olisi varmaan saanut toiselle sheltille ihan kivan turkin:D

    VastaaPoista
  4. Roskapussi on vielä tyhjentämättä eli jos joku soopelisheltti kaipaa puolikasta turkkia, niin voi tulla meiltä hakemaan =)

    VastaaPoista
  5. Miia: jos halukkaita turkinhakijoita ei ilmaannu, niin Panskun karvoista voisi valmista vaikka tyynyn:-D

    VastaaPoista