sunnuntai 31. toukokuuta 2009

Shelttikerholaisten sunnuntaiagit

Pohjois-Suomen Shelttikerhon kesän ensimmäinen agilitytunti keräsi neljä koiraa emäntineen Haukkiksen agikeitaalle. Meiju&Iines, Iina&Jasu sekä Henna&Nita ilmiintyivät liitelemään sunnuntai-illan ratoksi. P-mamman potiessa kipeentynyttä nilkkaansa, Pyry&Panu pääsivät/joutuivat tällä kertaa katsomon puolelle kannustamaan;) Kipeän nilkan takia saattaa myös vaarantua ensi lauantain Kemin kisojen agiradat:( No, tässä on vajaa viikko aikaa parannella jalkaa ja toivon kovasti, että saan nilkan juoksukuntoon!

Rata rakennettiin kentällä jo olevien kontaktiesteiden ympärille ja siitä muodostui ihan kätevä, noin 1-luokkalaisten, hyppypyöritys- ja kontaktirata jonka lopussa oli kepit ja rengas. Koskapa koirakoita oli vain muutama, tehtiin rata sitten toisinpäinkin hieman toisenlaisilla hyppykuvioilla. Teemana tänään olivat siis kontaktit: puomi, aa ja keinu sekä koiran hallinta sekä ohjauskontaktin pitäminen hyppyesteillä. Lisäksi radalla toteutettiin takaa leikkauksia muutamalle esteelle ja hyppykuvioiden yhteydessä sai valssata sekä harjoitella ’takaa’ ja ’kierrä’ –käskyjä.

Toivon mukaan pääsemme viikon kuluttua myös Panun kanssa tosi toimiin shelttikerhon agiradalle;-) Shelttikerholaisten agitunnit jatkuvat siis sunnuntaisin klo 18:30-19:30 kesä- ja elokuun aikana, -heinäkuussa lomaillaan:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti